Palvelut ja Tuotteet

Pohjolan Laitehuolto Oy on erikoistunut vaativien korjaamolaiteasennusten toteuttamiseen sekä testauslaitteiden korjauksiin ja kalibrointeihin yhteistyössä alan johtavien laitetoimittajien kanssa. Valtuutettuna huoltoliikkeenä huolehdimme myös päämiestemme myymien koneiden ja laitteiden takuu- sekä määräaikaishuolloista.

Pohjolan Laitehuolto Oy saavuttanut mainetta yhteistyökumppanina, joka ottaa vastuun korjaamon koko laitekannan määräaikaistarkastusten ja – huoltojen suorittamisesta ajallaan. Asiakkaan kanssa solmitaan tällöin huoltosopimus, joka laaditaan kattamaan joko yksittäisten laitteiden tai monessa tapauksessa koko korjaamon laitekannan määräaikaishuollot sekä lakisääteiset ja/tai laatujärjestelmien edellyttämät määräaikaistarkastukset ja kalibroinnit.

Hyvin huollettunakin korjaamolaitteet saavuttavat elinkaarensa aikana hetken, jonka jälkeen siihen kohdistetut huolto- ja korjaustoimenpiteet eivät ole enää taloudellisesti järkeviä. Pohjolan Laitehuolto Oy:n myyntiohjelmasta löytyy käyttötarpeen mukaan oikein mitoitettuja, uusia tai kunnostettuja laitteita vanhentuneiden tai rikkoutuneiden laitteiden tilalle.